Δευτέρα 5 Μαρτίου 2018

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΚΑΛΑΙΤΣΙΔΗΣ: Υποψήφιος Σύνεδρος της 11ης Μαρτίου του Κινήματος Αλλαγής

Στις 11 Μαρτίου 2018 έχουμε εκλογές  για την ανάδειξη συνέδρων με δικαίωμα ψήφου μόνο από όσους έχουν εγγραφεί ως μέλη και περιλαμβάνονται στους εκλογικούς καταλόγους. 

Στην Ημαθία την Κυριακή των εκλογών θα υπάρχουν 5 κάλπες από τις 12 που υπήρχαν στις εκλογές για την ανάδειξη του Προέδρου. Αναλυτικά αυτές θα είναι:
1. Βέροια (συγχωνεύονται τα τμήματα Ριζωμάτων, Βεργίνας, Μακροχωρίου, Αγ. Γεωργίου).
2. Νάουσα3. Κοπανός (συγχωνεύεται το τμήμα Αγγελοχωρίου)4. Αλεξάνδρειας (συγχωνεύονται τα τμήματα Καβασίλων και Πλατύ)5. Μελίκη.  


Όσοι ψήφισαν στα τμήματα που συγχωνεύονται θα μπορούν να ασκήσουν το δικαίωμα τους στο τμήμα που αναφέρεται.Οι αιρετοί σύνεδροι από την Ημαθία θα είναι 24 άτομα: 12 Βέροια, 5 Νάουσα, 7 Αλεξάνδρεια. 

Το Κίνημα Αλλαγής αποτελεί την αξιοπρεπή συγκέντρωση  των προοδευτικών και δημοκρατικών δυνάμεων της χώρας που επιδιώκει :
  • να επαναφέρει στη διακυβέρνηση της χώρας μας την αξιοκρατία, με τη νέα γενιά πρωταγωνιστή, που θα αποδείξει ότι δεν είναι η γενιά του καναπέ και ότι   μπορεί   να παλέψει με ευθύνη και αξιοπρέπεια για  τα μεγάλα  προβλήματα  με γνώμονα μόνο με την συντροφικότητα και αλήθεια. 
  • να επαναφέρει τον ενωτικό, προοδευτικό, δημοκρατικό χαρακτήρα  της δημοκρατικής παράταξης για να γίνει ξανά πρωταγωνιστής στα κοινά της χώρας μας , μια παράταξη δυνατή  και  χρήσιμη για όλους τους Έλληνες. 
  • να επαναφέρει τη σιγουριά και εμπιστοσύνη ότι είναι  η χαμένη ελπίδα στα κοινά της χώρας  και ότι οι πολίτες της Ελλάδας και ειδικά  οι νέοι δεν αντέχουν άλλα παιχνίδια ειδικά στις πλάτες τους που ζούνε σε ένα πολιτικό σύστημα αναχρονιστικό, τόσο βαρύ. 
  • να αποδείξει ότι αν και είναι βαθιά τραυματισμένος και απαξιωμένος ο χώρος αυτός, ο προοδευτικός χώρος, ο χώρος της σοσιαλδημοκρατίας, του κοινωνικού φιλελευθερισμού,  είναι τελικά  ο μόνος που είναι υπέρ των Θεσμών, του διαλόγου, και τελικά είναι αυτός που θα πρέπει να δώσει τη μάχη για να προοδεύσει η χώρα μας. 
Καταλαβαίνουμε όλοι και περισσότερο εμείς η νέα γενιά ότι ζούμε σε  μια κοινωνία που είναι εγκλωβισμένη και πολύ λαβωμένη. 
Εμείς οι  νέα γενιά  σήμερα πιστεύουμε  στην  απαξίωση της πολιτικής και  προσδοκούμε  να αλλάξουμε το πολιτικό σκηνικό για να αλλάξει η χώρα και να φτιάξουμε ένα σύγχρονο κόμμα, προοδευτικό, αξιοκρατικό, δημοκρατικό, για όλους τους ανθρώπους και  πρώτα από όλα για εμάς  που είμαστε  τόσο  απογοητευμένοι από την πολιτική. 
Πιστεύουμε όμως ότι για να γίνει αυτή η  αλλαγή πρέπει να  λειτουργήσει η αξιοκρατία, η διαφάνεια και η δημοκρατία πρώτα μέσα στα πολιτικά κόμματα.
 Φιλοδοξούμε, πλέον όλοι μαζί, να προχωρήσουμε στη δημιουργία ενός νέου ενιαίου δημοκρατικού κόμματος με  όνομα, δομή, σύμβολα, καταστατικό, όργανα και σοσιολδημοκρατικές θέσεις. 
 Θέλουμε να αλλάξουμε την Ελλάδα και οι πολίτες μας να μην νιώθουν τη σημερινή μιζέρια και φτώχεια. Με ίσες ευκαιρίες για όλους τους πολίτες και ειδικά για εμάς τους νέους  που δεν έχουμε εργασία και ξενιτευόμαστε σε άλλες χώρες του εξωτερικού.
Πρέπει να αποδείξουμε ότι δεν είμαστε όλοι ίδιοι και ότι εμείς οι νέοι έχουμε ευθύνη και τόλμη να πάρουμε τη τύχη στα χέρια μας . 
Προσδοκούμε  ότι Το Κίνημα Αλλαγής θα διαμορφώσει την προοδευτική πρόταση διακυβέρνησης, που θα ανοίξει νέους δρόμους για την πατρίδα μας  και εμείς οι  νέοι θα ελπίζουμε για ένα καλύτερο μέλλον, ένα μέλλον ανάπτυξης και προόδου. 
Οι εποχές άλλαξαν και η νέα γενιά έχει νέες απαιτήσεις. 
Εμείς θέλουμε να είμαστε η πρώτη δύναμη της νέας εποχής.
  Εμείς οι νέοι στην ψυχή, νέοι στην σκέψη, με όρεξη για δράση και δημιουργία είμαστε η ελπίδα της Ελλάδας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου